Priser og rejsebeskrivelser: USA Rejser

Kør selv rundrejser

Her er vist nogle eksempler på, hvordan en rejse kan sammensættes.

Priserne er vejledende
Alle priser er inkl. fly, hotel og bil m/forsikringer og fri km.

Key Largo Beach

Florida rundrejse: I Florida er der plads til både oplevelser og badeferie, og det til glæde for hele familien.  I Florida er der ikke så mange kilometer at køre, så tiden bliver ikke brugt i bilen.

Rejs eks. 16 dage for kr. 9.600,- v/4p


 

MiamiBeach

Florida rundrejse: Her finder du nogle af USAs bedste strande, sumpområdet Everglades og storbyer som Miami og Orlando med alle forlystelsesparkerne.

Rejs eks. 12 dage for kr. 8.400,- v/4p


 

san-francisco

Rundrejse Californien og vest USA: Ikke mange steder i verden byder på så mange muligheder som Californien og vestlige USA. Der venter helt utrolige naturoplevelser og storbyer med hver sin charme.

Rejs eks. 18 dage for kr. 11.100,- v/4p


 


Den store rundrejse i Californien og vest USA: Tag på en køretur gennem de smukke stater, hvor det pragtfulde klima, de smukke kyststrækninger og de  fascinerende bjergtinder danner rammen om den perfekte ferieoplevelse.

Rejs eks. 18 dage for kr. 11.300,-  v/4p


 

monterey-bay

Highway 1 samt San Francisco og Los Angeles: En af de smukkeste strækninger i USA er ruten på Highway 1 mellem de to storbyer, San Francisco og Los Angeles. Feks. er der fra Monterey mulighed for hvalsafari, som er en helt enestående oplevelse.

Rejs eks. 15 dage for kr. 10.500,- v/4p


 

Barstow 1Route 66: “The Mother Road” begynder i Chicago og herefter går turen gennem 7 stater  og ender i Los Angeles. Turen byder på mange oplevelser i en skøn blanding mellem natur og byliv.


Rejs eks. 18 dage for kr. 14.800,- v/2p


 


Niagara Falls

Nordøst USA inkl. New York:  Turen i det nordøstlige USA fører gennem så vidt forskellige områder som storbyerne New York og Washington, naturfænomenet Niagara Falls samt de store naturområder i New England.Rejs eks. 14 dage for kr. 12.600,- v/2p


Midt USA med Yellowstone og Mount Rushmore: Rundturen er i hjertet af USA, og fører både gennem storbyer som Salt Lake City samt fantastisk natur i bl.a. Yellowstone og Mount Rushmore.Rejs eks. 18dage for kr. 13.300,- v/4p


10 National Parker Midt  i USA: En af de helt særlige ting ved USA er udvalget af fantastiske nationalparker. Landets mange parker byder hver især på meget forskellige indtryk og oplevelser. Kun garantien for  storslåede naturoplevelser har de til fælles. My-Light giver dig her et forslag som tager dig med rundt til hele 10 fantastiske naturoplevelser.


Rejs eks. 18dage for kr. 12.950,- v/4p


 


Fra Washington og til Syden USA:  Turen starter i Washington inden kørsel ned langs Great Smoky Mountains og videre over til musikbyerne Nashville og Memphis. Derfra går turen til sydstaterne med New Orleans inden turen slutter i TexasRejs eks. 23 dage for kr. 16.850,- v/4p

Actions-go-next-icon


Alaska:Oplevelser som nationalparker, snedækkede bjerge, store gletsjere, krystalklare bjergsøer og, hvis man er heldig, brune bjørne og hvaler. Udover naturen byder Alaska også på fantastiske madoplevelser inden for fisk og skalddyr samt rig mulighed for lystfiskeri.Rejs eks. 12 dage for kr. 17.500,- v/3p


BanffNationalPark

Nord vest USA og Canada: Rejsen rundt i nordvest USA og Canada bringer jer gennem pulserende storbyer og til et uspoleret og spektakulære landskab i nogle af verdens smukkeste nationalparker, hvor i kommer tæt på det mangfoldige dyreliv. Så den rejse giver jer store kontraster mellem den fredlige natur og fart og tempo i storbyerne.


Rejs eks. 16 dage for kr. 12.100,- v/4pVest Canada: Det bedste af det vestlige Canada. Start/stop i Vancouver og Calgary og kør så af sted mellem de 2 byer,  mod bjørne, bjergtinder, National Parker , 16 timers færgefart, mulighed for hvalsafari og meget meget mere


Rejs eks. 17 dage for kr. 19.500,- v/3p


 

Florida rundt inkl Cruise til Bahamas: Start med en rundtur i Florida, med alt hvad Florida kan byde på. Efter rundturen slutter turen med et Cruise til Bahamas i en dejlig kahyt med balkon. Se vores forslag til til 19 fantastiske og afslappende dage


Rejs eks. 19 dage for kr. 21.800,- v/2p

Actions-go-next-icon


New_Orleans

Sydstaterne med New Orelans og Elvis: New Orleans med Jazz, Memphis med Elvis Presley eller Nashville, country musikkens centrum. Der er dog udover musik, meget at opleve på en rundrejse i Syden, bl.a har maden har sit hele eget kapitel, hvor du kan få nogle andeledes smags oplevelser

Rejs eks. 13 dage for kr. 9.900,- v/4pWashington-WH

Østkysten fra New York til Miami: En køretur ned langs USA’s østkyst byder på storbyer som New York, Washington og Miami, samt USA`s mest besøgte nationalpark Great Smoky Mountains National Park.


Rejs eks. 21 dage for kr. 11.600,- v/4p


 

NewYork_Cpark

Storbyferie New York: Besøg “Byen der aldrig sover”. Her er en mangfoldighed, du ikke møder mange andre steder og hele verden er repræsenteret på et område, der er på størrelse med Bornholm.


Rejs eks. 8 dage for kr. 6.900,-


 

San_Francisco_Alcatraz

4 storbyer på 14 dage: Besøg New York, Washington, New Orleans og San Francisco og få nogle fantastiske oplevelser i disse fire byer. Alle byer har hver deres charme og nu kan du få det hele på 14 dage.

Rejs eks. 14 dage for kr. 18.200,-WashingtonPanorama

Storbyferie i New York og Washington: Oplev de to fantastiske storbyer. New York kan tilbyde alt hvad hjertet begærer og Washington oser af storhed og stolthed.

Rejs eks. 9 dage for kr. 8.100,-