/*collapsed submenus*/

Priser og rejsebeskrivelser:

USA REJSER

Her er vist nogle EKSEMPLER på, hvordan en rejse kan sammensættes.

Priserne er vejledende. Alle priser er inkl. fly, hotel og bil m/forsikringer og fri km.

Den store Florida rundrejse

I Florida er der plads til både oplevelser og badeferie, og det til glæde for hele familien. I Florida er der ikke så mange kilometer at køre, så tiden bliver ikke brugt i bilen.

Rejs eks. 16 dage for kr. 12.900,- v/4p

Favorit

Florida rundrejse

Her finder du nogle af USAs bedste strande, sumpområdet Everglades og storbyer som Miami og Orlando med alle forlystelsesparkerne.

Rejs eks. 12 dage for kr. 9.450,- v/4p

Favorit

Rundrejse Californien og vest USA

Ikke mange steder i verden byder på så mange muligheder som Californien og vestlige USA. Der venter helt utrolige naturoplevelser og storbyer med hver sin charme.

Rejs eks. 14 dage for kr. 12.950,- v/4p

Den store rundrejse i Californien og vest USA

Tag på en køretur gennem de smukke stater, hvor det pragtfulde klima, de smukke kyststrækninger og de fascinerende bjergtinder danner rammen om den perfekte ferieoplevelse.

Rejs eks. 20 dage for kr. 15.200,-  v/4p

Highway 1 samt San Francisco og Los Angeles

En af de smukkeste strækninger i USA er ruten på Highway 1 mellem de to storbyer, San Francisco og Los Angeles. Feks. er der fra Monterey mulighed for hvalsafari, som er en helt enestående oplevelse.

Rejs eks. 12 dage for kr. 12.900,- v/4p

Route 66

“The Mother Road” begynder i Chicago og herefter går turen gennem 7 stater og ender i Los Angeles. Turen byder på mange oplevelser i en skøn blanding mellem natur og byliv.

Rejs eks. 18 dage for kr. 16.950,- v/2p

Nordøst USA inkl. New York

Turen i det nordøstlige USA fører gennem så vidt forskellige områder som storbyerne New York og Washington, naturfænomenet Niagara Falls samt de store naturområder i New England.

Rejs eks. 14 dage for kr. 16.200,- v/2p

Midt USA med Yellowstone og Mount Rushmore

Rundturen er i hjertet af USA, og fører både gennem storbyer som Salt Lake City samt fantastisk natur i bl.a. Yellowstone og Mount Rushmore.

Rejs eks. 18 dage for kr. 15.200,- v/4p

Fra Washington og til Syden USA

Turen starter i Washington inden kørsel ned langs Great Smoky Mountains og videre over til musikbyerne Nashville og Memphis. Derfra går turen til sydstaterne med New Orleans inden turen slutter i Texas.

Rejs eks. 23 dage for kr. 15.500,- v/4p

For natur elskere

10 National Parker Midt i USA

En af de helt særlige ting ved USA er udvalget af fantastiske nationalparker. Landets mange parker byder hver især på meget forskellige indtryk og oplevelser. Kun garantien for  storslåede naturoplevelser har de til fælles. My-Light giver dig her et forslag som tager dig med rundt til hele 10 fantastiske naturoplevelser.

Rejs eks. 17 dage for kr. 14.950,- v/4p

Alaska

Oplevelser som nationalparker, snedækkede bjerge, store gletsjere, krystalklare bjergsøer og, hvis man er heldig, brune bjørne og hvaler. Udover naturen byder Alaska også på fantastiske madoplevelser inden for fisk og skalddyr samt rig mulighed for lystfiskeri.

Rejs eks. 12 dage for kr. 19.500,- v/4p


  Rejsebeskrivelse 1

Nord vest USA og Canada

Rejsen rundt i nordvest USA og Canada bringer jer gennem pulserende storbyer og til et uspoleret og spektakulære landskab i nogle af verdens smukkeste nationalparker, hvor i kommer tæt på det mangfoldige dyreliv. Så den rejse giver jer store kontraster mellem den fredlige natur og fart og tempo i storbyerne.

Rejs eks. 16 dage for kr. 13.400,- v/4p

My-Light anbefaler

Vest Canada

Det bedste af det vestlige Canada. Start/stop i Vancouver og Calgary og kør så af sted mellem de 2 byer, mod bjørne, bjergtinder, National Parker , 16 timers færgefart, mulighed for hvalsafari og meget meget mere.

Rejs eks. 17 dage for kr. 15.500,- v/4p

Florida rundt inkl Cruise til Bahamas

Start med en rundtur i Florida, med alt hvad Florida kan byde på. Efter rundturen slutter turen med et Cruise til Bahamas i en dejlig kahyt med balkon. Se vores forslag til til 19 fantastiske og afslappende dage.

Rejs eks. 19 dage for kr. 25.900,- v/2p

My-Light anbefaler

Sydstaterne med New Orelans og Elvis

New Orleans med Jazz, Memphis med Elvis Presley eller Nashville, country musikkens centrum. Der er dog udover musik, meget at opleve på en rundrejse i Syden, bl.a har maden har sit hele eget kapitel, hvor du kan få nogle andeledes smags oplevelser.

Rejs eks. 13 dage for kr. 10.400,- v/4p

Østkysten fra New York til Miami

En køretur ned langs USA’s østkyst byder på storbyer som New York, Washington og Miami, samt USA`s mest besøgte nationalpark Great Smoky Mountains National Park.

Rejs eks. 21 dage for kr. 13.600,- v/4p

Hotel på Manhattan

Storbyferie New York

Besøg “Byen der aldrig sover”. Her er en mangfoldighed, du ikke møder mange andre steder og hele verden er repræsenteret på et område, der er på størrelse med Bornholm.

Rejs eks. 7 dage for kr. 6.900,- v/4p

4 storbyer på 14 dage

Besøg New York, Washington, New Orleans og San Francisco og få nogle fantastiske oplevelser i disse fire byer. Alle byer har hver deres charme og nu kan du få det hele på 14 dage.

Rejs eks. 14 dage for kr. 22.900,- v/2p

Storbyferie i New York og Washington

Oplev de to fantastiske storbyer. New York kan tilbyde alt hvad hjertet begærer og Washington oser af storhed og stolthed.

Rejs eks. 9 dage for kr. 8.600,- v/4p

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag gode tilbud og nyheder.