/*collapsed submenus*/

Hoteler

Rundrejser, Storbyferie og Golfrejser

My-Light kan tilbyde alle tilgængelige hoteller, men vi har selvfølgelig nogle hotelaftaler, der sikrer, at vi kan sælge visse hoteller til særlig gode priser.

My-Light har en hotelaftale med verdens største hotelkæde, Best Western. Best Western byder altid på rene og pæne hoteller og alle er af en god kvalitet. My-Light vælger hotel udfra beliggenhed og pris, samt ud fra en vurdering af opholdets varighed.

Best Western hoteller er opdelt i 3 kategorier:

  • Best Western: Den billigste kategori, der selvfølgelig lever op til Best Western Standard, med hoteller og værelser der er rene og pæne og udstyret med alle  fornødenheder.
  • Best Western Plus: Lidt ekstra til en overkommelig pris. Veludstyret hotel og værelsesfaciliteter, gennemtænkt design, der passer til enhver rejselejlighed.
  • Best Western Premier: Den bedste Best Western standard, hvor værelse og hotel faciliteter er i top, samt hvor servicen er i top fra ankomst til afrejse. Det er ikke 5-stjernede hoteller, men god standard behøver ikke at koste mere.

Bemærk: Ikke alle kategorier forekommer alle steder.

Rundrejser og storbyferie

  • I kan selv vælge hvad for en hotelklasse i som minimum vil bo på. My-Light finder så de bedste tilbud udfra denne hotelklasse
  • Man kan også lade My-Light udvælge hoteller til de enkelte tilbud. Vi træffer valget på grundlag af en sammenligning af pris kontra beliggenhed og antal overnatninger på hotellet, samt de kundetilbagemeldinger, vi får på hotellerne.

Golfrejser

  • I kan selv vælge hvad for en hotelklasse i som minimum vil bo på, og om det skal være villa, lejlighed eller på et Resort samt antal soveværelser.

My-Light finder så de bedste tilbud udfra det ønskede, og her benytter vi oftest overnatningssteder fra vores samarbejde med et amerikanske firma, som står for det praktiske vedr. hotel og golf på disse rejser. De er hele tiden opdateret på hoteller, villaer og resorts, og der findes overnatningsmuligheder i alle klasser fra jævn til luksus.