/*collapsed submenus*/

Tips

Sådan gør du

Trin 1

Klik dig frem til dit ønskede ferieområde

Trin 2

Udfyld tilbudsformularen, som fremgår af den valgte side.

Tilføj gerne personlige ønsker, hvis de ikke findes som en valgmulighed. Jo mere specifikke ønsker, I har, jo bedre kan vi skræddersy et tilbud, der passer perfekt til Jer.

Trin 3

My-Light fremsender et personligt tilbud hurtigst muligt, normalt indenfor 3 arbejdsdag.

Trin 4

Hvis tilbuddet skal rettes til, f.eks. med flere/andre overnatninger, reviderer vi tilbuddet, så det netop passer til Jeres ønsker og behov.
Når tilbuddet er som ønsket, fremsendes en faktura, som enten betales ved bankoverførsel eller via betalingsmodulet her på hjemmesiden. Samtidig fremsendes oplysninger om alle rejsedeltagere, som angivet i tilbuddet, til My-Light USA rejser.

Trin 5

Når indbetalingen på hele rejsens pris (fratrukket evt. rejseforsikringer, som opkræves direkte af Europæiske Rejseforsikring) er registreret hos My-Light, foretages det endelige køb af rejsen. Herefter fremsendes rejsedokumentiation, og I er på vej til en eksotisk ferie under fremmede himmelstrøg.

Rejs billigst

De bedste priser opnås oftest, hvis man er:

  1. Fleksibel med rejsedatoer.
  2. Fleksibel med afrejselufthavne.
  3. Flere der bor og rejser sammen, bl.a ved at benytte værelser med 2 dobbeltsenge til 4 personer.
  4. Rejseperioder uden for skoleferier.
  5. Er i god tid – ca. 8-9 mdr. før afrejse, specielt hvis I ønsker at rejse i skoleferieperioder, kan der være meget at spare ved at være i god tid.