Orlando


Der er så mange forlystelsesparker i Orlando, at det kan være svært at vælge, men at der er noget for enhver smag er sikkert. Orlando besøges hvert år af ca. 40 millioner turister, det gør at konkurrencen bliver stor og priserne lave. Orlando er derfor en af USA’s billigeste byer at besøge.

Orlando

Orlando er ikke en traditionel by med et centrum. Den breder sig over et kæmpe areal og gennemskæres af en række motorveje, der binder byens forskellige centre sammen. Det område, som de fleste turister valfarter til, ligger i den sydvestlige del af byen.

OrlandoSW

International Drive
International Drive i den sydlige del af byen er en af hovedfærdselsårerne for turister i Orlando. Her finder du mange hoteller, moteller, restauranter, shoppingcentre, biografer og diverse forlystelser. Også et af de helt store trækplastre i Orlando, Sea World, ligger ud til International Drive. Ikke langt derfra ligger Universal Studios og søsterparken, Islands of Adventure.


OrlandoWD

Walt Disney World
Walt Disney World er en hel verden for sig. Disney-koncernen er nu oppe på fire forlystelsesparker i Orlando, hvoraf Magic Kingdom – eller Walt Disney World om man vil – er den mest berømte. Parken er af flere kendere blevet udråbt til det bedste Disneyland af de nu i alt seks Disney-parker rundt om i verden. Epcot er den anden store Disney-park i Orlando. De to nyeste Disney-forlystelsesparker er filmparken Disney-MGM Studios og den kombinerede dyre- og safaripark, Disney Animal Kingdom.


OrlandoCC

Kennedy Space Center
Kennedy Space Center har et stort besøgscenter, hvorfra man med busser kan besøge affyringsramperne og den oprindelige Vehicle Assembly-bygning, hvor man klargjorde rumfærgerne, og hvor Saturn 5-raketerne blev bygget. Et besøg på Kennedy Space Center er en stor oplevelse. Den sidste opsendelse af rumfærger blev udført i 2011. 


OrlandoMapFL


Tilbudsformular

Vi vil gerne overnatte antal gange i :
Orlando
Andre overnatninger

Vi vil rejse:
Antal rejsedage
Tidligst afrejse
Senest hjemkomst

Vi er:
stk Voksen
stk Barn (2-12 år)
stk Spædbarn (0-2 år)

Vi vil gerne overnatte i:
stk Værelse m/1 dobl. seng
stk Værelse m/2 dobl. seng
stk Værelse m/2 dobl. seng og
         sovesofa (Findes ikke alle steder)

Hotel standard:
(De steder det er muligt)
Best Western ?
Best Western Plus ?
Best Western Premier ?
My-Light vælger ?

Vi vil gerne køre i :
stk Personvogn
stk Minivan
stk SUV
stk

Vi vil gerne flyve fra: (gerne flere valg)
København
Billund
Aalborg
Hamborg
Anden lufthavn

Person oplysninger:
Navn
Gade og nr
Post nr/by
E-Mail
Tlf nummer

Vil gerne modtage My-Lights nyhedsbrev

Diverse ønsker/kommentarer: