/*collapsed submenus*/

San Francisco

Byen ligger utroligt smukt med det åbne Stillehav og San Francisco Bay på hver sin side og Golden Gate Bridge som velkomstsymbol. Byen selv består af flotte særprægede bygninger på stejle bakker. Midt i bugten ligger Alcatraz, som en fængslende kontrast til det frie Amerika, San Francisco ellers er så kendt for. San Francisco er noget helt for sig. Byen er stor, men når man først står i den, virker den kompakt og ligetil.

San Francisco er en amerikansk by i delstaten Californien. Byen er med sine ca. 800.000 indbyggere Californiens fjerdestørste. San Francisco indgår dog i en stor metropol kaldet San Francisco Bay Area med hele 7 millioner beboere.
Der er masser at opleve i San Francisco. De karakteristiske sporvogne, Union Squares butikker, Golden gate og atmosfæren på Fishermans Wharf, hvorfra man også kan sejle til fængselsøen Alcatraz. Oplev også Chinatown med de eksotiske forretninger, markeder og restauranter.

Golden Gate Bridge

Golden Gate har samme betydning for San Francisco, som Frihedsgudinden har for New York. Byens vartegn stod færdig i 1937, og dit besøg i San Francisco er ikke fuldendt, før du har været en tur over broen – enten til fods, på cykel eller i bil.

Cable Cars

De klassiske kabeltrukne sporvogne er San Franciscos stolthed, og de har kravlet op og ned ad de stejle gader i San Francisco siden 1873. I dag findes der tre forskellige linier i San Francisco. Det er nemmest at stille sig i kø ved endestationerne, hvor du også kan se, hvordan sporvognene vendes. Kommer du til San Francisco uden for turistsæsonen kan du også hoppe på i farten. Billetter køber du hos konduktøren ombord eller i billetautomater.

Chinatown

San Franciscos Chinatown er en af de største kinesiske enklaver uden for Asien. I Chinatown kan du købe kinesiske delikatesser af alle slags. Hvad med fx et par slangehoveder eller en dosis traditionel kinesisk medicin? Chinatown i San Francisco er også fuld af gode kinesiske restauranter, hvor du for næsten ingen penge kan få dig et godt måltid kinesisk mad.

Få et tilbud

Udfyld Tilbudsformularen herunder og modtag et tilbud

  Vi vil gerne overnatte antal gange i :

  ________________________________

  Vi vil rejse:
  Antal rejsedage
  Tidligst afrejse
  Senest hjemkomst

  ________________________________

  Vi er:
  stk Voksen
  stk Barn (2-12 år)
  stk Spædbarn (0-2 år)

  ________________________________

  Vi vil gerne overnatte i:
  stk Værelse m/1 dobl. seng
  stk Værelse m/2 dobl. seng
  stk Værelse m/2 dobl. seng og sovesofa (Findes ikke alle steder)

  ________________________________

  Hotel standard: (De steder det er muligt)
  Best Western ?
  Best Western Plus ?
  Best Western Premier ?
  My-Light vælger ?

  ________________________________

  Vi vil gerne køre i :
  stk Personvogn
  stk Minivan
  stk SUV
  stk

  ________________________________

  Vi vil gerne flyve fra: (gerne flere valg)
  København Billund Aalborg Hamborg Anden lufthavn

  ________________________________

  Person oplysninger:
  Vil gerne modtage My-Lights nyhedsbrev


  Diverse ønsker/kommentarer: