San Francisco


Byen ligger utroligt smukt med det åbne Stillehav og San Francisco Bay på hver sin side og Golden Gate Bridge som velkomstsymbol. Byen selv består af flotte særprægede bygninger på stejle bakker. Midt i bugten ligger Alcatraz, som en fængslende kontrast til det frie Amerika, San Francisco ellers er så kendt for. San Francisco er noget helt for sig. Byen er stor, men når man først står i den, virker den kompakt og ligetil.

San_Francisco_AlcatrazSan Francisco er en amerikansk by i delstaten Californien. Byen er med sine ca. 800.000 indbyggere Californiens fjerdestørste. San Francisco indgår dog i en stor metropol kaldet San Francisco Bay Area med hele 7 millioner beboere.
Der er masser at opleve i San Francisco. De karakteristiske sporvogne, Union Squares butikker, Golden gate og atmosfæren på Fishermans Wharf, hvorfra man også kan sejle til fængselsøen Alcatraz. Oplev også Chinatown med de eksotiske forretninger, markeder og restauranter.


sanfranciscoGoldenGate

Golden Gate Bridge
Golden Gate har samme betydning for San Francisco, som Frihedsgudinden har for New York. Byens vartegn stod færdig i 1937, og dit besøg i San Francisco er ikke fuldendt, før du har været en tur over broen – enten til fods, på cykel eller i bil.
SanFranciscoCableCars

Cable Cars
De klassiske kabeltrukne sporvogne er San Franciscos stolthed, og de har kravlet op og ned ad de stejle gader i San Francisco siden 1873. I dag findes der tre forskellige linier i San Francisco. Det er nemmest at stille sig i kø ved endestationerne, hvor du også kan se, hvordan sporvognene vendes. Kommer du til San Francisco uden for turistsæsonen kan du også hoppe på i farten. Billetter køber du hos konduktøren ombord eller i billetautomater.
Chinatown
San Franciscos Chinatown er en af de største kinesiske enklaver uden for Asien. I Chinatown kan du købe kinesiske delikatesser af alle slags. Hvad med fx et par slangehoveder eller en dosis traditionel kinesisk medicin? Chinatown i San Francisco er også fuld af gode kinesiske restauranter, hvor du for næsten ingen penge kan få dig et godt måltid kinesisk mad.Tilbudsformular

Vi vil gerne overnatte antal gange i :
San Francisco
Andre overnatninger

Vi vil rejse:
Antal rejsedage
Tidligst afrejse
Senest hjemkomst

Vi er:
stk Voksen
stk Barn (2-12 år)
stk Spædbarn (0-2 år)

Vi vil gerne overnatte i:
stk Værelse m/1 dobl. seng
stk Værelse m/2 dobl. seng
stk Værelse m/2 dobl. seng og
         sovesofa (Findes ikke alle steder)

Hotel standard:
(De steder det er muligt)
Best Western ?
Best Western Plus ?
Best Western Premier ?
My-Light vælger ?

Vi vil gerne køre i :
stk Personvogn
stk Minivan
stk SUV
stk

Vi vil gerne flyve fra: (gerne flere valg)
København
Billund
Aalborg
Hamborg
Anden lufthavn

Person oplysninger:
Navn
Gade og nr
Post nr/by
E-Mail
Tlf nummer

Vil gerne modtage My-Lights nyhedsbrev

Diverse ønsker/kommentarer: