/*collapsed submenus*/

Los Angeles

Hollywood, Sunset Boulevard, Rodeo Drive og Beverly Hills. Disse er blot nogle få fællesnævnere for Los Angeles. Byen (området) med over 17 millioner indbyggere er så stor, at det tager flere timer at komme fra den ene ende af byen til den anden på det store motorvejsnet. Los Angeles er USA’s næststørste by efter New York.

Det er ikke uden grund, at kælenavnene “Dream City” og “The Nowhere City” klæber sig til byen. De mest besøgte attraktioner er: Disneyland i Anaheim, Walk of Fame på Hollywood Boulevard, stjernernes store mansions på Mullholland Drive og i Bel Air, Brentwood og Pacific Palisades, kunstkatedralen Getty Center og den himmelstræbende arkitektur i Downtown.
Og når man skal have et pusterum, er der mange strande, hvor man kan tage en dukkert i Stillehavet. Santa Monica og Venice Beach er toppen med solskin så godt som hver dag og den hundrede kilometer lange kyststrækning gør, at der er god plads til alle.

Hollywood

Har man sagt Los Angeles, må man også sige Hollywood. Stjernerne i fortovet langs Hollywood Boulevard er et must, når du er i Los Angeles og det samme bør en guidet rundvisning i Kodak Theater også være. Her bliver Oscar-statuetterne hvert år uddelt. Butikkerne på Rodeo Drive i Beverly Hills er stedet, hvor man ikke spørger om prisen og vil du tæt på stjernerne, bør du overveje en tur med Starline Tours, der på to timer guider dig rundt forbi nogle af Hollywood-stjernernes millionvillaer. 

Rodeo Drive

Du husker sikkert, hvordan Julia Roberts i filmen Pretty Woman gik fortvivlet rundt på Rodeo Drive i Los Angeles. At shoppe i de utroligt flotte forretninger i Rodeo Drive (udtales ”roh-DAY-oh”) er en dyr drøm at opfylde, men en osetur er også en stor oplevelse. På Rodeo Drive i Los Angeles skal du også huske at tjekke de rige kunder og deres luksusbiler ud – måske er der en filmstjerne eller to imellem dem? Bagefter kan du snuppe en drink på Regent Beverly Wilshire hotel, hvor Julie Roberts boede.

Santa Monica

Her er der dejlige strande og solbrune kroppe, der vises frem på rulleskøjter eller skateboards. Og så er der den hyggelige, berømte Santa Monica Pier, med tivoli, butikker og restauranter.

Universal Studios og Disneyland

Underholdning og forlystelser er nøgleordene i de mest kendte parker i Los Angeles, Universal Studios og Disney Land. Oplev Terminator 2 eller tag med på en nostalgisk 80’er-rejse tilbage til Back to the Future eller de mere nye som Revenge of the Mummy – Universal Studios er dog ikke et sted for de mindste børn.
Disneyland er derimod for alle aldre, og her er alt det, vi kender, fra den store Disney familie.

Los Angeles

Los Angeles er beliggende i det sydlige Californien. Los Angeles er den største by i Californien og den næststørste i USA med et befolkningstal på 4.018.080 (ifølge folketællingen i 2005). Byen dækker det største areal af USA’s byer. Der er plads til 4 byer af New York Citys størrelse på det område som Los Angeles dækker.
Storbyområdet Los Angeles “The Greater Los Angeles Area”, eller “The Southland” består desuden af San Bernardino, Riverside, Ventura og Orange Counties, og er hjemsted for over 12,9 millioner (eller 17,7 millioner, afhængig af definition og afgrænsning af storbyområdet) indbyggere med forskellige etniske og økonomiske baggrunde.

Få et tilbud

Udfyld Tilbudsformularen herunder og modtag et tilbud

  Vi vil gerne overnatte antal gange i :

  ________________________________

  Vi vil rejse:
  Antal rejsedage
  Tidligst afrejse
  Senest hjemkomst

  ________________________________

  Vi er:
  stk Voksen
  stk Barn (2-12 år)
  stk Spædbarn (0-2 år)

  ________________________________

  Vi vil gerne overnatte i:
  stk Værelse m/1 dobl. seng
  stk Værelse m/2 dobl. seng
  stk Værelse m/2 dobl. seng og sovesofa (Findes ikke alle steder)

  ________________________________

  Hotel standard: (De steder det er muligt)
  Best Western ?
  Best Western Plus ?
  Best Western Premier ?
  My-Light vælger ?

  ________________________________

  Vi vil gerne køre i :
  stk Personvogn
  stk Minivan
  stk SUV
  stk

  ________________________________

  Vi vil gerne flyve fra: (gerne flere valg)
  København Billund Aalborg Hamborg Anden lufthavn

  ________________________________

  Person oplysninger:
  Vil gerne modtage My-Lights nyhedsbrev


  Diverse ønsker/kommentarer: