/*collapsed submenus*/

Priser og rejsebeskrivelser:

GOLFREJSER

Her er vist nogle EKSEMPLER på, hvordan en rejse kan sammensættes.

Priserne er vejledende. Alle priser er inkl. fly, hotel, greenfee inkl. golfvogn og bil m/forsikringer og fri km.

Ny!

Mexicanske golf, Florida

I Sarasota/Bradenton kan du kombinerer din golfferie med den Mexicanske Golf med alt hvad den kan byde på. Udover at opleve gode golfbaner, kan man også opleve det ægte Amerika, mere end på de mere internationale områder i Orlando og Miami. Pris inkl. fly t/r, Villa med pool, 5 x greenfee inkl. golfvogn samt billeje mm.

Rejs eks. 10 dage for kr. 10.700,- v/4 per.

Orlando, Florida

Billigt men godt. I Florida er der plads til både oplevelser og golfferie, så efter en god runde golf, er der utallige muligheder for underholdning i Orlando. Pris inkl. fly t/r, hotel, 4 x greenfee (Inkl PGA banen Disney Magnolia) og  inkl. golfvogn samt billeje.

Rejs eks. 9 dage for kr. 10.500,- v/4 per. og 12.600,- v/ 2 per.

Orlando, Florida

Vi har over 70 golfbaner at vælge imellem i Orlando. Her har vi valgt 4 baner, der kan give alle udfordringer. I vil bo i en dejlig lejlighed med 2 soveværelser, som er beliggende midt i Orlando så I er tæt på det hele. Prisen er inkl. fly t/r, lejlighed, 6 x greenfee (Inkl PGA banen Disney Magnolia) og inkl. golfvogn samt billeje.

Rejs eks. 10 dage for kr. 11.950,- v/4 per.

Orlando, Florida

Hvis det “kun” skal være golf, så er her et eksempel med 8 x grenfee (Inkl PGA banen Disney Magnolia) og en dejlig villa med egen pool. Pris inkl. fly t/r, villa med egen pool, 8 x greenfee inkl. golfvogn samt 2 x billeje.

Rejs eks.12 dage for kr. 14.500,- v/8 per.

Naples, Florida

Naples er det mere modæne golfområde i Florida, her kommer mange af de velhavende amerikaner på golf vinterferie. Her kan man få en Luksus ferie med gode golf- og naturoplevelser i en rolig, charmerende og hyggelig atmosfære. Bo i en dejlig lejlighed på Golf Resort med to super 18 hullers golfbaner. Pris inkl. fly t/r, lejlighed, 4 x greenfee inkl. golfvogn samt billeje.

Rejs eks.10 dage for kr. 14.900,- v/4 per.

Sawgrass, Florida

Kombinér golf i Orlando med et ophold på det berømte Sawgrass anlæg. Meget bedre end Sawgrass bliver det vist ikke. 4 x golf i Orlando og 2 x golf på Sawgrass inkl. en runde på SAWGRASS MARRIOTT – THE PLAYERS STADIUM. Det verdensberømte, 5-stjernede Sawgrass Marriott anses for at være ét af de bedste golfresorts i Florida. Pris inkl. fly t/r, lejlighed/hotel, 6 x greenfee inkl. golfvogn samt billeje.

Rejs eks. 11 dage for kr.15.900,- v/2 per.

Orlando, Florida

Hvis du er på udkik efter en billig golfferie, men stadig på gode golfbaner, så er det denne rejse du søger. 9 dages golfferie, lejlighed inkl morgenmad, 4 runder golf med buggy samt billeje med fri km og forsikringer. 

Rejs eks. 9 dage for kr. 9.200,- v/4 per.

Golf på 1. klasse på TPC Sawgrass, PGA Disney's Magnolia og The Blue Monster, Florida

Når man bare vil prøve de nok 3 mest kendte baner i Florida og gerne vil bo i luksus på Golf Resorts som på Sawgrass og Trump National Doral, ja så kunne denne rejse være noget. Udover de 3 topbaner indeholder rejsen yderlige 2 baner på hhv Sawgrass og på Trump National Doral. Pris inkl. fly t/r, hotel, 5 x greenfee inkl golfvogn samt billeje.

Rejs eks. 10 dage for kr.26.500,- v/2 per.

Palm Springs, Californien

Palm Springs er lidt af et fatamorgana, for i princippet burde der ikke ligge en by der, hvor Palm Springs ligger. Men i kraft af intensiv kunstvanding, er det lykkes at skabe en golfoase midt Californiens Mojave-ørken. Pris inkl. fly t/r, hotel inkl morgenmad, 4 x greenfee inkl. golfvogn samt billeje. 

Rejs eks. 10 dage for kr.13.400,- v/2 per.

San Diego, Californien

I San Diego er der varmt helt året rundt, så her kan golfbanerne nydes året rundt. Så frister golf om formiddagen og en tur til Mexico om eftermiddagen, så er San Diego stedet. Pris inkl. fly t/r, hotel, 4 x greenfee inkl. golfvogn samt billeje.

Rejs eks. 10 dage for kr.15.500,- v/2 per.

Golf- og vinoplevelse i Napa Valley, Californien

Oplev de gode baner i Napa Valley, som er Amerikas største vindistrikt, og så er I kun et golfslag fra storbyen San Francisco. Pris inkl. fly t/r, hotel, 4 x greenfee inkl. golfvogn samt billeje.

 

Rejs eks. 10 dage for kr. 9.500,- v/2 per.

Myrtle Beach, South Carolina

Golf i South Carolina forgår oftest ved Atlanterhavet i områderne ved Charleston og Myrtle Beach. Prøv nogle udfordrende baner direkte ud til Atlanterhavet eller “gem” dig lidt inde i skoven. Pris inkl. fly t/r, hotel, 6 x greenfee inkl. golfvogn samt billeje.

Rejs eks. 10 dage for kr. 18.400,- v/2 per.

Las Vegas, Nevada

Las Vegas har meget andet end kasinoer. Midt i ørkenen har de anlagt nogle meget frodige golfbaner, i stor kontrast til de golde bjerge I baggrunden. Pris inkl. fly t/r, Hotel med morgenmad, 4 x greenfee inkl. golfvogn samt billeje.

Rejs eks. 10 dage for kr. 13.200,- v/4 per.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag gode tilbud og nyheder.