Hotel


My-Light kan tilbyde alle tilgængelige hoteller, men vi har selvfølgelig nogle hotelaftaler, der sikrer, at vi kan sælge visse hoteller til særlig gode priser.

 

Rundrejser og storbyferie:

Her benytter vi os oftest af vores aftale med Best Western, som er verdens største hotelkæde med over 4000 hoteller. Best Western Hoteller har et udmærket og jævnt niveau. Der er alle fornødenheder og de er rene og pæne uden at være luksus. Best Western opdeler selv deres hoteller i 3 kategorier:

  • Best Western: Den billigste kategori, der selvfølgelig lever op til Best Western Standard, med hoteller og værelser der er rene og pæne og udstyret med alle fornødenheder.
  • Best Western Plus: Lidt ekstra til en overkommelig pris. Veludstyret hotel og værelsesfaciliteter, gennemtænkt design, der passer til enhver rejse.
  • Best Western Premium: Den bedste Best Western standard, hvor værelse og hotel faciliteter er i top og servicen er i top fra ankomst til afrejse. Det er ikke 5-stjernede hoteller, men god standard behøver ikke at koste mere. Der findes dog endnu ikke så mange Premium hoteller.
  • Man kan også lade My-Light udvælge hoteller til de enkelte tilbud. Vi træffer valget på grundlag af en sammenligning af pris kontra beliggenhed og antal overnatninger på hotellet samt de kundetilbagemeldinger, vi får på hotellerne.

Læs evt. mere om kategorierne på Best Western: Tryk her    Se udvalgte hotelbeskrivelser: Tryk her


Golfrejser:

Her benytter vi oftest vores samarbejde med det amerikanske firma GolfPac, som står for det praktiske vedr. hotel og golf på disse rejser. De har hele tiden opdateret viden om både hoteller, villaer og resorts, og der findes overnatningsmuligheder i alle klasser fra jævn til luksus. Bemærk at det ofte er dyre at bo på resort.

 

Se udvalgte hoteller, villaer og resortbeskrivelser: Tryk her