Florida

The Sunshine State byder velkommen med høj sol og temperaturer, som sjældent sniger sig under de 25 grader. Hos My-Light Golfrejser har du Danmarks største udvalg af golfbaner i Florida. Alene i Orlando området har vi ca. 70 golfbaner at vælge imellem, så Orlando har det største udvalg af kvalitetsgolfbaner og til den laveste pris. I den dyre ende ligger Sawgrass og Blue Monster.
Orlando kan bryste sig af at have et enormt udvalg af forlystelsesparker, så hvis man vil mere end at spille golf, er der et utal af muligheder i Orlando. Naples og Ft. Myers området mod den Mexicanske Golf, er et af de mere eksklusive områder, hvor der er mulighed for at opleve den smukke natur i rolige omgivelser. Og i Miami Beach finder man Floridas bedste badevand.
Så alle områder af Florida byder på deres egen smukke oplevelse, og uanset hvor man rejser hen, er der mulighed for at spille golf på de velplejede golfbaner.

Herunder er beskrivelser af vores mest benyttede overnatningsmuligheder og golfbaner. Søger I noget bestemt, som ikke er beskrevet herunder, skal I endelig kontakte os.


TILBUDSFORMULAR

Udfyld gerne med så mange alternativer som muligt

Antal rejsedeltagere

Ønske til afgangslufthavn
(Kbh,, Bil, Aalb,,Ham , anden)

Antal golfspillere

Ønske til ferieområde
(Florida,Orlando eller andet)

Alder på evt. børn

Overnatning
(værelse, lejlighed, villa)

Antal rejsedage
(feks. 7-10)

Min. antal hotelstjerner
(1-2-3-4 eller 5)

Rejsetidspunkt
(feks. uge 3 og 4 eller 3.1 - 17.1)

Min. antal soveværelser

Antal golfrunder

Bil
( Personvogn, Minivan, 4-hjuls træk, SUV)

Hvor mange forskellige baner ønskes der

Tilmeld mig My-Lights nyhedsbrev

Diverse ønsker/kommentarer

Fornavn

Efternavn

Adresse

Postnr

By

E-mail

Telefon nr.